xsheng1983 发表于 2022-5-3 19:59:44

号外~新到大大大波索女好L好玩

寻曰冇咩好做,无无聊聊,但又鸠痕喎...
见到新女大包米淫体推拿gigi
既service都岩我喎..就一于食佢啦,打去约好时间,上房见到真人..同AD约9成左右...
以巨真波验证
不过真人好顺眼...very nice , 笑容态度亦都唔错,入闸之后主动叫我冲凉....
Shower 有BM 冰火水中吹夹肠仔
And then 返上床
到床上先同我做全身漫游, 系我耳仔吹气, 接住锡颈, 搓我两粒提子... 又系我身上游走一番...真系几舒服..
Dup系港式推油穴位, 大场手势, 够哂喉...
And then gigi 做足前戏好温柔咁锡颈,锡linlin直落69吹奏、、、吹功了得,很快就顶唔顺,女上来先,骑功好得,样姣到出汁,手玩波,到我出马,来个狗仔式,
后上个feel好,之后转姿势,男上来做正面劲插,个speed巧快,,直插..插到底..渠叫得很利害,最后享受渠'收阴王'既绝技,受过专人训练,果真唔同一般人,可以用欲仙欲死黎形容都不足以过,反正好high,出野时有冲上云霄feel,完事还有事后箫,着好衫裤,放下家用赶返工快步走人。

**** Hidden Message *****

万事发 发表于 2022-5-3 19:59:47

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

一头雾水 发表于 2022-5-3 20:20:07

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

小洁 发表于 2022-5-3 20:40:18

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

dorgel 发表于 2022-5-3 21:00:34

不错,又占了一个沙发!

18770688911 发表于 2022-5-3 21:21:10

不错,又占了一个沙发!

明仔 发表于 2022-5-3 21:45:33

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

gssasd 发表于 2022-5-3 22:06:03

不管你信不信,反正我是信了。

lieweijia 发表于 2022-5-3 22:08:59

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

从来就是夏晨 发表于 2022-5-3 22:09:10

感谢楼主如此无私的分享
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 号外~新到大大大波索女好L好玩