fuqi 发表于 2022-5-3 20:04:37

口爆王大S口爆技艺纯熟,花式多样, 经验不用怀疑

天气时冷时热,身体弱啲都唔掂,好彩小弟经常去洗楼同屌西,算系出一身汗保住健康,闻说深水埗区慨口爆王大S,有样有身材,仲好砌得,当然要搵囡囡执番一两剂至得啦!入到房,大家有讲有笑,加上互相抚摸一轮,了解多咗,自然水到渠成,除衫冲凉,佢咁热情主动,招呼一定又好用心,唔会Hea做嗰只,都算敬业乐业。宽衣解带去浴室,36D大波贴住我上下前后磨,推完压,好捻爽,洗到干净晒,梗系水中箫啦,口爆王大S望住我娇媚一笑,几乎想爆比渠,好在囡囡口下留情,干身上床,口爆王大S由我颈钖到大脾内侧,奶完又锡,锡完又奶,仲洗埋袋底,全身漫游做得好足,全程无偷懒,抵赞!服务细心全身上下疯狂奶锡,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁兴奋,到细佬度落力吹奏,环保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪声,直濑横啜,一深一浅,深浅快慢,换六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我庆恰恰,好捻舒服,之后带套埋牙,先来个带套女上骑,骑术上乘,渠捉住我只手,系咁骑,骑得有节奏,到中段男上抽插,下下队到入子宫咁,口爆王大S比我屌到反晒白眼,流晒西水,来回几个回合,最后坐喺床反转囡囡,提起双脚坐上来,变反身M字抽插,将箩友压入去,入到最入,囡囡亦自动上下打桩,西水亦不断流出,开恒turbo,成张床都震埋一份,插多百几吓,爆精收工,爽都双脚软晒蹄,口爆王大S咁靓女之余,服务功夫又有保证,唔怪得咁多师兄赞啦!

**** Hidden Message *****

阿豹 发表于 2022-5-3 20:08:23

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

whb5685 发表于 2022-5-3 20:28:42

evasyy 发表于 2022-5-3 20:48:56

不管你信不信,反正我是信了。

flesher 发表于 2022-5-3 21:01:37

高潮停不了....真人插插图报告

涛5543 发表于 2022-5-3 21:23:57

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

6317131a 发表于 2022-5-3 21:46:32

啥也不说了,楼主就是给力!

qq53546688 发表于 2022-5-3 22:06:51

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

lieweijia 发表于 2022-5-3 22:06:57

从来就是夏晨 发表于 2022-5-3 22:10:00

感谢楼主如此无私的分享
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 口爆王大S口爆技艺纯熟,花式多样, 经验不用怀疑