速冻水饺 发表于 2022-5-20 20:51:12

Lily又姣又嗲,水萧深喉样样了得,满足晒我慨欲望!

身材高佻,Model 身型,全身走肥,有波有萝,最难得就系高高瘦瘦,而且波型好靓,35C大波一只手都渣唔晒,绝对饮得杯落,就系我杯茶,招呼态度非常亲切体贴,人又斯文,仲系好鬼嗲,嗲到入心入肺,绝对有偷食女朋友Feel!

一齐冲凉已淫声起落春色无边,Lily先系好细心慢慢帮我清洁,感觉好正,跟住嚟个水中箫,条脷不停喺我细佬同蛋蛋努力,搅到我细佬硬哂,好想就地正法,渠见我似乎忍唔住时就停咗口,Lily话想我上床先慢慢享受,真系体贴!

之后上床,Lily首先系用渠对淫眼望住我,好似想食咗我咁,先同我漫游啜全身,出动摩打脷,好似条蛇咁在我身上游走,时上时下,又含奶锡细佬,间中几吓深喉,玩埋毒龙钻令我极度兴奋!

小D定力都必爆。上套主动女上,蛇腰加上窄Gap,好多水好好插,又磨又摇又UN,睇住Lily为我服务,睇住碌鸠插入只Gap,对波fing吓fing吓,感到自己差唔多忍唔住,转男上全力冲刺,Lily揽住我条颈,脚就擘大比我插,唔使一阵就爆了。两个人瞓底休息一阵,Lily先细心帮我清洁,再一齐去冲洗吓,出嚟交底家用返屋企!

**** Hidden Message *****

野火燒不盡 发表于 2022-5-20 20:51:53

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

雪花雨 发表于 2022-5-20 21:11:57

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

高阳 发表于 2022-5-20 21:33:32

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

深圳约会 发表于 2022-5-20 21:54:35

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

xsheng1983 发表于 2022-5-20 22:15:55

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

sn-经理 发表于 2022-5-20 22:38:20

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

绯闻 发表于 2022-5-20 22:58:26

talk! 发表于 2022-5-20 23:19:05

不管你信不信,反正我是信了。

战狼小明 发表于 2022-5-20 23:39:35

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Lily又姣又嗲,水萧深喉样样了得,满足晒我慨欲望!