月缺花残 发表于 2022-6-6 21:12:23

混血兒BB莞式服務一條龍,口爆任Q45分鐘內N次只收1500蚊

完全可以令我沉船咁滯,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,叫停立即幫我帶套,跟手就女上搖得好落力,混血兒BB激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,換番另一個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,最後怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。最後比埋家用加貼士,到宜家仲回味緊。

**** Hidden Message *****

oris 发表于 2022-6-6 21:12:59

不错,又占了一个沙发!

夏天88 发表于 2022-6-6 21:33:01

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

gfmv 发表于 2022-6-6 21:53:04

啥也不说了,楼主就是给力!

xky1314 发表于 2022-6-6 22:14:58

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

林涛 发表于 2022-6-6 22:35:06

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

阿刚 发表于 2022-6-6 22:58:29

果断MARK,前十有我必火!

supercyf 发表于 2022-6-6 23:19:01

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

欣欣美女 发表于 2022-6-6 23:39:51

啥也不说了,楼主就是给力!

轻唇baby 发表于 2022-6-7 00:00:14

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 混血兒BB莞式服務一條龍,口爆任Q45分鐘內N次只收1500蚊