qsums 发表于 2022-6-8 21:00:36

新女18歲混血兒真人真相,後生小妹,床技了得,一百分女朋友

囡囡如衣服,有錢出來玩,梗係試多幾件啦,那怕燕瘦環肥,佐敦區出名囡多,去尋寶實在刺激,新女18混血兒係一個幾吸引我嘅囡囡,入閘前見新女18混血兒樣子俏麗,相頭不錯,笑容甜美,身材吸引,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,拿拿臨笠安全帽入正題,男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,新女18混血兒表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,再轉一招自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,再來坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!新女18混血兒咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。

**** Hidden Message *****

paranoia 发表于 2022-6-8 21:02:01

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

xinjiao 发表于 2022-6-8 21:23:25

qiusibo 发表于 2022-6-8 21:44:40

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

豪门小天 发表于 2022-6-8 22:06:16

哥顶的不是帖子,是寂寞!

野火燒不盡 发表于 2022-6-8 22:26:53

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

vipsn88 发表于 2022-6-8 22:47:39

啥也不说了,楼主就是给力!

ppkart 发表于 2022-6-8 23:09:35

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

八妹有约 发表于 2022-6-8 23:30:15

老陈001 发表于 2022-6-8 23:55:18

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新女18歲混血兒真人真相,後生小妹,床技了得,一百分女朋友