hack119 发表于 2022-6-18 13:46:17

正宗經絡推拿大場出身, 手勢一流, 技術同服務, 均有一流水準, 真係有大師級嘅風範

出得來玩遲早要還?我出來玩咗咁多年,從來都唔會番桌囡囡,但今次搵完深水埗正宗經絡推拿就好唔同,仲好似有啲沉船感覺,唔通真係因為佢嘅樣貌身材同服務都特別出眾?一開門;正宗經絡推拿丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,首先女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,到差唔多啦,玩男上女下,一隊插到盡,屌到正宗經絡推拿七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後梗係反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。同正宗經絡推拿做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。

**** Hidden Message *****

深圳约会 发表于 2022-6-18 13:46:58

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

18770688911 发表于 2022-6-18 14:07:53

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

晴儿 发表于 2022-6-18 14:28:15

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

微信xmm9888 发表于 2022-6-18 14:50:56

rayabbie 发表于 2022-6-18 15:11:01

stav66888 发表于 2022-6-18 15:32:08

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

lywl88 发表于 2022-6-18 15:52:12

哥顶的不是帖子,是寂寞!

美惠子 发表于 2022-6-18 16:12:16

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

广深兰灵夕 发表于 2022-6-18 16:32:23

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 正宗經絡推拿大場出身, 手勢一流, 技術同服務, 均有一流水準, 真係有大師級嘅風範