evasyy 发表于 2022-6-21 21:41:28

環保口爆 搞到我醉生夢死,名妓果然名不虛傳

天使面孔,瓜子口面,眼大大鼻高高,S型身材前凸後翹,凸凹有緻,身材豐滿,
皮薄肉嫩,有腰有羅,加埋一對美巨乳堅挺彈手,囡囡服務熱情似火,身材樣貌都係一流,紅唇笑容燦爛,嬌豔如花,互摸互除衫褲,
態度和藹可親,善解人意笑容滿面,
皮膚摸落嫩滑彈手,絕對啅得過;侍浴洗得認真又有心機,
波推完大玩乳膠漆,動作極之挑逗,主動水中吹奏,真係吹到雪雪聲,爽到爆棚上床,
佢落足心機幫我先按摩,
一開始先黎開背,手勢真係好掂,慢慢按摩埋全身要緊位,
服務做到足,力大而穴位,推油慢條斯理,推按完無曬疲勞,
感覺全身都鬆曬,推按埋前列腺,非常之有技巧,舒服到我慾火攻心呻吟震震,
忍唔住搓對大波,吸吮佢兩邊提仔,瘋狂勁玩,
啜到佢呻吟震震轉身搶攻,轉身按住我撩得痕痕咁好能興奮,吞吐波子一番,啜到細佬度,
高級環保吹奏,直笛橫簫,一吸一啜,含吹吞吐落足咀力,
男女都爽到震,搞到我醉生夢死慾火攻心,
碌鳩不斷膨脹,硬曬汰,已經硬到頂唔住,重要時刻上套,騎術一流,瘋狂上下un,大波搖擺,我幫手大力頂,
大戰三百回合,肉緊猛叫我快D插入,男上位置入直路,鮮鮑窄窄多水,出盡全力,
屌到波濤洶湧西水長流,囡囡又夠投入肉緊,淫蕩嘅叫聲令我無比興奮,最後興奮到環保口爆完事,名妓果然名不虛傳!

**** Hidden Message *****

楓葉寶寶 发表于 2022-6-21 21:42:53

果断MARK,前十有我必火!

人生有几多个 发表于 2022-6-21 21:56:12

啥也不说了,楼主就是给力!

战狼小明 发表于 2022-6-21 22:16:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

桑拿刘总 发表于 2022-6-21 22:37:16

哥顶的不是帖子,是寂寞!

安然001 发表于 2022-6-21 22:58:12

小龙哥 发表于 2022-6-21 23:19:19

ks8822 发表于 2022-6-21 23:41:46

不错,又占了一个沙发!

stav66888 发表于 2022-6-22 00:02:09

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

svip161616 发表于 2022-6-22 00:22:28

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 環保口爆 搞到我醉生夢死,名妓果然名不虛傳