CAOGT 发表于 2022-7-7 22:19:17

近期人氣晶晶大埸紅牌冇得頂、有質素、有服務、絕對好..

上網睇相樣貌吾錯、電話約定後即時踩上去見吓真人,上到去見晶晶地方幾好幾整齊,晶晶真人靚過廣告相片,身村好fit,皮膚又白,笑容好好,對波都好有睇頭,真係我杯茶、立即入閘。入到去晶晶先攞包檸茶比我,同晶晶吹左一陣水,晶晶佢溫柔體貼,斯斯文文,好鐘意呢種囡囡。之後晶晶幫我除衫掛好d衫、小弟就入去沖涼,沖完涼出黎晶晶幫我抹身。

之後上骨床按摩推油,晶晶開背有功架,手勢好好,力度岩岩好,晶晶好比心機同我由頭按到落去,穴位準力度又夠,慢慢按摩埋全身,推油同樣咁正,由上半身推到下半身,爽到疲勞盡消,精神爽利,晶晶用熱毛巾幫我抹乾全身油,服務真係一流,跟住晶晶再幫我按大腿推推下覺得好似有股熱氣谷上頭、跟住柔情掃股,晶晶掃股真係有一手、掃到好似有千千萬萬隻螞蟻係pat pat度爬行、舒服到非筆墨可形容。

之後晶晶叫我轉身,晶晶開始挑逗我,小弟又吾執輸互相撫摸,晶晶肌膚好似豆腐咁又軟又滑,小弟又手多多除左晶晶件衫、楂下晶晶對波、軟綿綿又堅挺又爽,又聽倒晶晶咀裏發出少少温柔既叫聲,係男人都頂吾順啦,晶晶跟住楂住我條肉腸係咁choch、晶晶手勢好好快慢由人、晶晶知我忍吾住要爆、手勢加速一股熱氣一擁而上終於攪掂。

真係好舒服,簡直係回味無窮,好抵玩超值一試,最後冲涼打償少少比晶晶然後送我出去、晶晶仲叫我記住返去揾佢,我一定會啦之後比錢走人。

**** Hidden Message *****

AxiaomaB 发表于 2022-7-7 22:19:53

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小马经理 发表于 2022-7-7 22:41:32

果断MARK,前十有我必火!

ppkart 发表于 2022-7-7 23:01:56

不错,又占了一个沙发!

Xxxooo999 发表于 2022-7-7 23:17:31

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利

老莞式海选 发表于 2022-7-7 23:37:52

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

吴总990 发表于 2022-7-7 23:59:43

不错,又占了一个沙发!

微信immvip1 发表于 2022-7-8 00:20:33

哥顶的不是帖子,是寂寞!

万事发888 发表于 2022-7-8 00:41:19

膜拜神贴,后面的请保持队形~

大灰狼和小绵羊 发表于 2022-7-8 01:01:33

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 近期人氣晶晶大埸紅牌冇得頂、有質素、有服務、絕對好..