huajiaquan 发表于 2022-7-10 14:15:30

熱吻紅唇後生靓妹 全身無瑕疵按摩推油做nuru 莞式一條龍

唯有親自去深水埗區洗吓樓,睇吓有無吹水先,洗到身水身汗,最後都係去咗搵熱吻紅唇 開餐,遇上靚女熱吻紅唇 ,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,係沖涼房比熱吻紅唇 逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,熱吻紅唇 水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。拿拿臨爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,之後熱吻紅唇 騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,再轉老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。熱吻紅唇 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

**** Hidden Message *****

枫飞羽 发表于 2022-7-10 14:16:24

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

suofenglove 发表于 2022-7-10 14:37:01

啥也不说了,楼主就是给力!

yx00016i 发表于 2022-7-10 14:58:59

小林林1 发表于 2022-7-10 15:19:00

哥顶的不是帖子,是寂寞!

6317131a 发表于 2022-7-10 15:39:26

小林13724491820 发表于 2022-7-10 16:00:38

blxb11 发表于 2022-7-10 16:21:29

不管你信不信,反正我是信了。

fcvy 发表于 2022-7-10 16:41:45

康乐 发表于 2022-7-10 17:01:57

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 熱吻紅唇後生靓妹 全身無瑕疵按摩推油做nuru 莞式一條龍