xsheng1983 发表于 2022-7-13 19:16:40

性愛明星楊冪,環保達人,吸啜打圈深喉,十足去情人私竇偷情~

見到囡囡淫樣添加一對大波,高挑模特兒身材,性感十足,入到例牌攬攬抽抽水,大波好揸又好啜,態度和藹可親,善解人意,十足去情人私竇偷情~~
攬住我嚟個濕吻,爽到佢飄飄欲仙拿拿臨幫我除衫沖涼,洗白白變得更加狂野風騷;大波磨身夾腸仔,再來水中簫,環保人土,痕到全身起曬雞皮~~
上床後好似服侍皇帝咁落足心機幫我按摩推油,手勢專業;慢慢按勻全身重要部位,做到力夠穴位準;推油一D都唔偷懶,推得非常之有技巧,舒服到我疲勞盡消幾乎瞓著~
推埋前列腺,真係正到無朋友,開始來了;莞式一條龍服務,漫遊完隨即爬過毒龍,到我拔出寶劍;你話見到就想大啖品嘗,一啖含入口,環保達人;吸啜打圈深喉,睇到人咬牙切齒,換69式送隻鮑魚到我面前;唔會輕易放過佢,激情瘋狂食鮑~~~
帶套先黎女上;楊冪先黎坐馬吞棍,騎住我瘋狂上下un,肉緊嘅表情風騷入骨;加上我望住佢一對跳彈嘅雙子峰,勾起男士嘅征服慾望;
不斷換花式,無黑面好配合,屌到淫聲大叫水到渠成;最後轉番正常位屌爆完事,正~

**** Hidden Message *****

小马经理 发表于 2022-7-13 19:17:52

不错,又占了一个沙发!

豪门小天 发表于 2022-7-13 19:38:29

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

XWZ598955 发表于 2022-7-13 20:01:35

哥顶的不是帖子,是寂寞!

AxiaomaB 发表于 2022-7-13 20:21:53

啥也不说了,楼主就是给力!

淡水银都 发表于 2022-7-13 20:41:54

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

淡淡的歌 发表于 2022-7-13 21:02:13

不管你信不信,反正我是信了。

gfmv 发表于 2022-7-13 21:22:57

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

gssasd 发表于 2022-7-13 21:43:50

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

rayabbie 发表于 2022-7-13 22:05:58

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 性愛明星楊冪,環保達人,吸啜打圈深喉,十足去情人私竇偷情~