dylanok 发表于 2022-7-21 21:22:24

熱吻紅唇吹做口爆 功夫一流 按摩推油做nuru 莞式一條龍

不過為咗細佬性福,梗係要親自出毄洗去洗樓啦,今期去咗深水埗區搵食,按鐘入閘,熱吻紅唇望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,帶套入正場,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,不斷變換花式囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,最後揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,熱吻紅唇咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。

**** Hidden Message *****

阿星13113298741 发表于 2022-7-21 21:23:06

不管你信不信,反正我是信了。

夏天88 发表于 2022-7-21 21:43:24

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

supercyf 发表于 2022-7-21 22:06:05

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

性感ㄨ不是骚 发表于 2022-7-21 22:26:13

华少经理 发表于 2022-7-21 22:46:41

啥也不说了,楼主就是给力!

lieweijia 发表于 2022-7-21 22:52:26

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dorgel 发表于 2022-7-21 23:12:30

甜心 发表于 2022-7-21 23:34:57

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

爱桑网 发表于 2022-7-21 23:55:33

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 熱吻紅唇吹做口爆 功夫一流 按摩推油做nuru 莞式一條龍