dengxin 发表于 2022-7-25 19:57:18

豪乳38G Eva試過幾次$真是令我回味無窮

呢件豪乳38G Eva試過幾次$真是令我回味無窮$一屌再屌$入到房佢熱情招呼$態度和藹可親$善解人意$38G豪乳已經令我扯旗$忍唔住例牌攬攬抽抽水$38G豪乳好有手感$波型又靚$真係超好好jar$jar到有火$
剝佢光豬拖佢去沖涼$先黎戲水一番$波推擦背樣樣有$洗得細緻又有心機$feel好到爆棚$男女都好似好興奮$沖得一乾二淨$正到我呻吟震震上床$
Eva 手骨好 $唔洗多講$今次主力想體會下佢所謂嘅秘技$抓龍筋感覺有d接近推前列腺$抓嘅時候有點酸麻痺痛感$一邊抓細佬一直「企硬」$興奮$舒暢$酸麻幾種感覺交雜$都真係幾過$對男性雄風有幫助$試下係唔係真係咁堅$結果好似又真係有d勁咗$到歡樂時光$男女都興奮到極$我狂搓對大波波掃佢神仙洞$
Eva摩打脷錫暈全身$前奏好夠投入$搞到我好有feel$撩到硬矖汰$奶袋袋啜蛋蛋$高級吹奏$好鬼投入$橫瀨直啜$刺激地到雪雪聲$加深喉$正到不得了$吹到咁上下先黎帶套女上騎$騎術上乘$佢捉住我隻手係咁騎$騎得有節奏$不斷變換姿勢$大家屌到合體連連高潮中$最後後推$大大羅彈力十足$我jar住對豪乳狂推人仰馬翻爆$正呀$派彩後喘矖氣$

**** Hidden Message *****

gssasd 发表于 2022-7-25 19:58:26

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

msyy2018 发表于 2022-7-25 20:18:34

不错,又占了一个沙发!

爱桑网 发表于 2022-7-25 20:38:38

啥也不说了,楼主就是给力!

深圳小林 发表于 2022-7-25 20:59:05

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xsheng1983 发表于 2022-7-25 21:19:16

啥也不说了,楼主就是给力!

XWZ598955 发表于 2022-7-25 21:39:48

膜拜神贴,后面的请保持队形~

老班长 发表于 2022-7-25 22:01:29

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

ilxd 发表于 2022-7-25 22:22:32

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

qishudj 发表于 2022-7-25 22:43:24

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 豪乳38G Eva試過幾次$真是令我回味無窮