fcvy 发表于 2022-7-26 20:08:06

多功能金鳳凰吹簫溫柔讓人陶醉多功能摩打俐,吹得你流水

多功能金鳳凰係一個幾吸引我嘅囡囡,見到多功能金鳳凰真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,多功能金鳳凰比我攪到要呻吟吓,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。緊接漫游全身,不停奶錫勻我身體嘅敏感部位,舔袋袋吸旦,瘋狂揸大波手感一流,好好揉摸,真係令我愛不釋,見佢好似上左電咁,追住細佬又啜又奶又含,非常有節奏,環保吹奏,淫眼電力十足,一陣功夫吹到碌野又粗又硬,即時男上抽插,下下隊到入子宮咁,多功能金鳳凰比我屌到反晒白眼,流晒西水,再轉一招女上打樁,囡囡嘢嘢都坐到盡,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,見多功能金鳳凰身型都算輕巧,叫多功能金鳳凰抱實我條頸,黎個掛鼓喪屌佢,我企響度托住佢個股,用盡全身既力屌到佢淫聲大叫,叫到上氣唔接下氣,最後當然係後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!多功能金鳳凰服務用心又多元化,值得推介比大家。

**** Hidden Message *****

13600263500小雪 发表于 2022-7-26 20:08:49

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

niaoshu6 发表于 2022-7-26 20:29:53

哥顶的不是帖子,是寂寞!

黄生a 发表于 2022-7-26 20:52:18

果断MARK,前十有我必火!

杜康 发表于 2022-7-26 21:13:22

ks8822 发表于 2022-7-26 21:34:20

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

uuyyww345 发表于 2022-7-26 21:56:03

不管你信不信,反正我是信了。

老陈广深莞 发表于 2022-7-26 22:16:38

不错,又占了一个沙发!

wjx79979 发表于 2022-7-26 22:38:16

hello321kitty 发表于 2022-7-26 22:40:41

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 多功能金鳳凰吹簫溫柔讓人陶醉多功能摩打俐,吹得你流水