liuxiao30 发表于 2022-8-17 18:54:08

SM女王的假鳩抽插屎眼,一陣破冰的刺激,令我不斷狂叫,淫亂極了

錢財乃身外物,物質嘅嘢已經好難再滿足到我,

出來社會咁多年,有時真係要有心理同生理嘅快樂,先可以刺激到我呢種人。

老實講我都算幾自戀吓嘅人,返到屋企,

無無聊都會自撫吓性器官,捽吓自己粒lin頭、碌鳩、菊花,high到咁上下當然要打J爆漿啦!

人就係咁矛盾,喺街度見到穿著sexy嘅靚女,都會望多兩眼,返到屋企又J餐飽,咁多性幻想,睇四仔打J似乎都好難滿足了,

膽粗粗揾囡囡,但又怕衛生差,諗來諗去,

不如去揾冰冰陀地專業SM女王試試,打電話預約好,

準時入閘,冰冰有身材,身高似足個model,樣子亦幾靚,靚得來又幾順眼。

冰冰工作室企理乾淨,豪華裝修,廣東話溝通無難度,

佢問我做乜唔揾其他囡囡,我話:妳見我咁肥大肉厚,啲囡囡都驚比我責死啦!

而且我份人比較自戀,普通玩法應該好難滿足到我,所以咪揾妳,比妳刺激吓,哈哈哈!

大家有講有笑,就開始了,洗完白白冰冰叫我穿上絲襪,一穿上我已經有觸電感覺,細佬已經硬起來,不其然又自撫lin lin了,

冰冰穿上黑皮戰衣和高踭鞋,又sexy又cool,皮鞭在我身上掃,我在用力乎吸和叫床,

同時雙腳已被吊起,冰冰再換上一條假鳩,

佢雙手不繼搓弄着我高舉的硬鳩,手藝真高超;

時快時慢時緊時鬆,比我自己打J更掌握每個臨界點,我菊花一陣涼快,

優質的潤滑劑輕易被冰冰的假鳩穿進來,再一陣破冰的刺激,天!現在是屌人?還是被屌?一串問號又被前後的搓弄和抽插驅散。

正如之前所說,我也許是雙重性格或自戀吧!碌鳩的移動和咆哮,好有征服感,

另一面;屁眼被抽插時,令我不繼叫起床來,場面實在是淫亂極了,我像在抽插自己,

冰冰不愧是SM女王,第一次揾佢已經心服口服,我的高潮不斷,幾次重要關頭來回後,

**** Hidden Message *****

dhsn521 发表于 2022-8-17 18:54:47

膜拜神贴,后面的请保持队形~

bbt555123 发表于 2022-8-17 19:14:50

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

丘总 发表于 2022-8-17 19:35:06

不管你信不信,反正我是信了。

lywl88 发表于 2022-8-17 19:55:10

膜拜神贴,后面的请保持队形~

小林13724491820 发表于 2022-8-17 20:16:47

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

haliao8 发表于 2022-8-17 20:37:23

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

阿涛 发表于 2022-8-17 20:58:05

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

kevin0426 发表于 2022-8-17 21:20:28

不管你信不信,反正我是信了。

小爽 发表于 2022-8-17 21:40:30

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: SM女王的假鳩抽插屎眼,一陣破冰的刺激,令我不斷狂叫,淫亂極了