xinjiao 发表于 2022-8-17 18:55:36

混血兒大波妹 波大腰幼又後生含吹奶做莞式服務冠軍級

吹奏功夫冠絕同區,咁啱day-off,一定要去見識吓啦,見到混血兒大波妹 真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,混血兒大波妹 比我攪到要呻吟吓,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,混血兒大波妹 望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,帶套埋牙,示意眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,到中段來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,拉士抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,混血兒大波妹 質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。

**** Hidden Message *****

wo188888b 发表于 2022-8-17 18:57:09

不错,又占了一个沙发!

阿耀 发表于 2022-8-17 19:17:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

靠谱 发表于 2022-8-17 19:37:48

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

bwyy2012 发表于 2022-8-17 19:58:16

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

yeye201688 发表于 2022-8-17 20:19:42

不管你信不信,反正我是信了。

李哥123 发表于 2022-8-17 20:40:04

果断MARK,前十有我必火!

jeson388 发表于 2022-8-17 21:00:52

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

丘总 发表于 2022-8-17 21:21:36

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

blxb11 发表于 2022-8-17 21:42:34

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 混血兒大波妹 波大腰幼又後生含吹奶做莞式服務冠軍級