无语心情 发表于 2022-8-23 19:08:05

wonderful sex trip

放假同朋友飲完中午茶,之後一支公搵D野打發下時間,但又唔想搵女淨做,於是決定去搵樓上骨。上網睇到呢個叫無套混血模特兒靚女技師按摩又有得開大,一於打電話預約!上到去好快門一打開,無套混血模特兒相頭相當晤錯,成個美少婦感覺三十左右。
不過令我入閘主要原因係,女女身材好Fit下,全身算係走肥,反而上圍一對C大波,屬於高挑走肥大波,著住對高跟鞋起碼有五呎8多!入到去幾大,先放低D野然後先去沖個靚涼先。沖身出嚟有主動幫手乾身。
Part1先dup,手骨唔錯開背有力,一路按都會問邊到比較累,全程有傾有講氣氛算晤錯下。按完就開始落油推,推油感覺更加舒服。
Part2一轉身我已經忍唔住,拉佢埋嚟玩波,對波大得嚟非常彈手,自然手感真係一流!之後佢叫番我瞓低服務我,佢趴上嚟先錫同啜我兩點,然後上套吹奏。吹左十幾下已經頂唔順,立即叫佢開波。先女上我一邊玩波佢一路un,跟住轉番我主導係上面,插左十分鐘左右忍唔住爆左喇!
事後一齊沖身亦非三點式幾細心,出嚟著衫吹水時見仲有少少時間,問下佢講話影下相,因佢身材真係幾正出個報告,然後放低家用錫錫滿足走人!

**** Hidden Message *****

dgd78 发表于 2022-8-23 19:09:03

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿峰 发表于 2022-8-23 19:29:32

不错,又占了一个沙发!

vipsn88 发表于 2022-8-23 19:50:10

不错,又占了一个沙发!

速冻水饺 发表于 2022-8-23 20:10:40

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

华少经理 发表于 2022-8-23 20:30:50

不错,又占了一个沙发!

cxie137126 发表于 2022-8-23 20:50:54

啥也不说了,楼主就是给力!

54388824 发表于 2022-8-23 21:13:11

哥顶的不是帖子,是寂寞!

guimei33 发表于 2022-8-23 21:33:57

啥也不说了,楼主就是给力!

dzbz 发表于 2022-8-23 21:53:59

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: wonderful sex trip