无语心情 发表于 2022-8-25 19:43:50

粉嫩日本妹絕不催鐘服務又多又出位任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫

係公認嘅高班貨,打咗幾次電話先搵到佢,仲要FULL BOOKING,要等到第二日先有位食,真係要仆佢一鑊還吓心願至得,到咗預約時間,準時到步,開門一看,真係眼前一亮,好青秀好靚女,好有女朋友FEEL,差D走寶都唔知,女神抖音BB 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。首先來個女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,繼而男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,粉嫩日本妹表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最後梗係都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。粉嫩日本妹 的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。

**** Hidden Message *****

豪门小天 发表于 2022-8-25 19:45:18

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

hrq456 发表于 2022-8-25 20:05:48

咖啡 发表于 2022-8-25 20:26:18

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

huajiaquan 发表于 2022-8-25 20:46:57

不管你信不信,反正我是信了。

whb5685 发表于 2022-8-25 21:07:09

不错,又占了一个沙发!

小龙哥 发表于 2022-8-25 21:27:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

zzww068 发表于 2022-8-25 21:47:50

淡淡123 发表于 2022-8-25 22:08:15

膜拜神贴,后面的请保持队形~

gogogo_a1 发表于 2022-8-25 22:28:35

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 粉嫩日本妹絕不催鐘服務又多又出位任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫