qishudj 发表于 2022-8-30 19:15:26

SW不二之選大波琳琳!

收工去落SW想搵件大奶妹,不二之選大波琳琳!琳琳一對大波加埋走肥顯得佢對奶更大。入閘即刻揸住對奶驗下堅定流先,真波軟熟無添加非常彈手,玩到興興地佢就幫我除衫,琳琳不停掃我兩點,令到我有少少慾火焚身。
之後佢拖住我一齊沖涼,沖涼仔細有耐心,有用對奶掃我頂我,跟住從後伸手向前搓我隻雀真係爽到無朋友,跪低就幫我黎個一曲水簫,佢條利旋轉咁轉落我個袋度,再由袋底賴上我棍身橫啜直賴,由淺到深由快到慢再由慢到快,一個字爽!
上床都先用對波來個body再漫遊,跟住由耳仔一直咁錫落去,條利從上到下瀨勻lin 頭到細佬!接住黎個環保吹奏,含到細佬碌嘢實一實,橫簫直簫樣樣齊吹到條鳩硬,細佬慾火難耐,立即上套消下火先,琳琳先上玩坐蓮一邊騎一面擺動係咁un,對奶又左右搖擺,同時配合個又淫又姣樣,望住黎做真係好好feel。
再轉男上全部頂入去,抽插幾廿下性慾上升,最尾揸住對奶狂推幾分鐘,加速抽插幾下爆發!之後沖完涼之後仲叫我慢慢著衫,不過晤阻琳琳佢放低家用閃人!

**** Hidden Message *****

huajiaquan 发表于 2022-8-30 19:15:29

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

wjx79979 发表于 2022-8-30 19:35:59

啥也不说了,楼主就是给力!

SN00888 发表于 2022-8-30 19:56:11

哥顶的不是帖子,是寂寞!

ahao8346 发表于 2022-8-30 20:16:31

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dgd78 发表于 2022-8-30 20:37:41

啥也不说了,楼主就是给力!

15015138369 发表于 2022-8-30 20:59:19

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

free51 发表于 2022-8-30 21:20:16

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

小林13724491820 发表于 2022-8-30 21:40:33

不错,又占了一个沙发!

kobo911 发表于 2022-8-30 22:00:36

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: SW不二之選大波琳琳!