dengxin 发表于 2022-8-30 19:22:48

食聽教聽話高質素靚妹,滿意

過程係咁嘅,按鐘入閘,失業空姐望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,失業空姐沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,二話不說捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,再來男上壓住失業空姐一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,仲有以半邊燒鵝髀嚟衝刺,我得勢不饒人,失業空姐大叫頂唔順,鬼殺咁嘈,隊足一條直路,失業空姐開埋收陰肌強橫底抗下,吱吱水聲,好有壓迫感,狂插多百幾下,爆精完場,射完攬住囡囡休息一陣至來個事後沖涼,一D都唔趕時間,沖完抹身,著衫比家用走人。失業空姐嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。

**** Hidden Message *****

XWZ598955 发表于 2022-8-30 19:23:28

不错,又占了一个沙发!

xixi51 发表于 2022-8-30 19:43:46

啥也不说了,楼主就是给力!

denglan 发表于 2022-8-30 19:49:36

果断MARK,前十有我必火!

丝路明珠 发表于 2022-8-30 20:10:03

不管你信不信,反正我是信了。

丽丽 发表于 2022-8-30 20:30:06

不管你信不信,反正我是信了。

广莞深私人订制 发表于 2022-8-30 20:50:08

哥顶的不是帖子,是寂寞!

香水有毒 发表于 2022-8-30 21:10:34

果断MARK,前十有我必火!

洋妞西门庆 发表于 2022-8-30 21:33:30

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

fcvy 发表于 2022-8-30 21:54:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 食聽教聽話高質素靚妹,滿意