无语心情 发表于 2022-9-8 19:13:48

性感小女僕緊緻後花園 激情潮吹噴水十項全能包你欲罷不能

再睇埋廣告同報告,做晒功課,打埋電話預約埋,準時到步,按鐘開門,相頭同廣告有九成似,身材亦fit到震,即時鳩硬入閘開佢波,就搵咗性感小女僕大戰,少女身材,竹筍36D靚波,堅挺迷人,有波有籮,青春無敵,靚樣十足某位女明星咁,膚色雪白嘅臉,充滿純潔感覺,電眼仲含情脈脈地望我,好撚誘惑,入到工作室,激情擁抱;好有感覺,仲好好殷勤招呼,係沖涼房比性感小女僕逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,性感小女僕水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,佢跟住幫我按摩,指夠準,力度均勻適中,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,上套開波,玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,係時候玩轉男上抽插,囡囡配合得好好,,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,最後直路喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。性感小女僕服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。

**** Hidden Message *****

东莞阿伟 发表于 2022-9-8 19:15:03

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

无语心情 发表于 2022-9-8 19:35:16

不错,又占了一个沙发!

sk19880221 发表于 2022-9-8 19:55:18

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

XWZ598955 发表于 2022-9-8 20:15:25

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

杜康 发表于 2022-9-8 20:35:48

膜拜神贴,后面的请保持队形~

性感ㄨ不是骚 发表于 2022-9-8 20:56:22

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

糖糖 发表于 2022-9-8 21:18:05

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

豪门陈冠希 发表于 2022-9-8 21:38:27

果断MARK,前十有我必火!

15015138369 发表于 2022-9-8 21:59:12

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 性感小女僕緊緻後花園 激情潮吹噴水十項全能包你欲罷不能