evasyy 发表于 2022-9-20 18:47:31

粉嫩一線鮑大波夾腸仔, 深喉口爆,莞式服務一條龍

真係多過條女D西毛,見粉嫩一線鮑樣幼又有氣質,絕對係可做愛之材,細佬當堂硬撚晒,女神粉嫩一線鮑熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。拿拿臨笠安全帽入正題,自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,之後轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,最後階段怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。深水埗粉嫩一線鮑多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。

**** Hidden Message *****

月缺花残 发表于 2022-9-20 18:50:02

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

安琪 发表于 2022-9-20 19:11:18

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

皇朝阿辉 发表于 2022-9-20 19:33:02

哥顶的不是帖子,是寂寞!

楓葉寶寶 发表于 2022-9-20 19:53:46

膜拜神贴,后面的请保持队形~

性感ㄨ不是骚 发表于 2022-9-20 20:13:49

不管你信不信,反正我是信了。

AxiaomaB 发表于 2022-9-20 20:36:57

膜拜神贴,后面的请保持队形~

阿星13113298741 发表于 2022-9-20 20:57:23

不管你信不信,反正我是信了。

皇朝阿辉 发表于 2022-9-20 21:17:51

啥也不说了,楼主就是给力!

ABC395104 发表于 2022-9-20 21:32:49

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 粉嫩一線鮑大波夾腸仔, 深喉口爆,莞式服務一條龍