huajiaquan 发表于 2022-10-10 18:30:44

正邪骨高手LaLa,左右肉球往中間一夾,將細佬夾爆,無法抗拒嘅挑逗

去前同LaLa預約好,準時去到,入房見面囡囡樣貌美豔,星味十足,氣質迷人,
佢好好笑容熱情招呼,囡囡全程笑容常常掛係嘴邊,豐滿大波壓身,相信無男士會抗拒呢種魅力,
第一時間就主動幫我除衫沖涼,沖完上骨床,佢同我邊傾計邊按摩,開背有力,
一落手就知佢功架,實力派骨技,手勢了得,先鬆馳神經線,
全程指按全身穴位,經絡推拿感覺大不同,要大力有大力,要求中力亦無問題,
從頭到腳按到十足,高手就係唔同,推油更有料到,推頸,肩,背,腰,好到位,
推手經絡位,推淋巴腺,力夠穴準,推完真係鬆好多,唔會推完返屋企又攰番,
專業推油令我疲倦嘅身軀頓時得到舒適,
RPP手法輕巧,調情功夫一流,番身騎住我瀨啜到淫樣盡顯,再用36D美乳玩BM,
左右肉球往中間一夾,Wow!Wow!夾得好有節奏同有技巧,我內心嘅慾望就嚟爆發,
佢加多兩錢肉緊將細佬夾爆,感覺舒服又過癮呀!
好文再賞

**** Hidden Message *****

爱妹113 发表于 2022-10-10 18:31:23

不错,又占了一个沙发!

nyqs 发表于 2022-10-10 18:52:05

不管你信不信,反正我是信了。

八妹俱乐部 发表于 2022-10-10 19:12:29

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

麦当娜 发表于 2022-10-10 19:33:58

膜拜神贴,后面的请保持队形~

msyy2018 发表于 2022-10-10 19:55:57

哥顶的不是帖子,是寂寞!

战狼深圳专区 发表于 2022-10-10 20:17:34

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

dhsn521 发表于 2022-10-10 20:38:50

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

安然001 发表于 2022-10-10 20:59:47

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

老陈001 发表于 2022-10-10 21:21:35

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 正邪骨高手LaLa,左右肉球往中間一夾,將細佬夾爆,無法抗拒嘅挑逗