ilxd 发表于 2022-10-31 19:33:30

大波大籮大食,有樣有服務,問你點頂?

出得來玩,大波係必要的,樣靚加服務亦同樣重要,睇見新場囡囡~大食巨乳人妻D廣告相片熱情如火,人靚身材勁,睇到鳩硬無朋友,惹人犯罪,即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊,入閘前見大食巨乳人妻樣子俏麗,相頭不錯,笑容甜美,身材吸引,

入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。上到床,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,忍唔住上套捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,換位男上,掌上壓式屌囡,成支棍由頭插入晒,摩擦到條囡西皮反晒,叫晒老公,咁自然要大大力回報番大食巨乳人妻啦,即時屌到佢反晒眼,流晒西水同眼淚,插到咁上下來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加大食巨乳人妻叫床聲,十分好feel,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。

事後浴做足,放低家用走人~大食巨乳人妻服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。

**** Hidden Message *****

imm134 发表于 2022-10-31 19:33:38

啥也不说了,楼主就是给力!

康乐 发表于 2022-10-31 19:54:44

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

猴赛雷 发表于 2022-10-31 20:15:44

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

你好强 发表于 2022-10-31 20:36:18

不错,又占了一个沙发!

婷婷13829167081 发表于 2022-10-31 20:58:02

不错,又占了一个沙发!

丽都休闲会所 发表于 2022-10-31 21:18:08

不管你信不信,反正我是信了。

yeats520 发表于 2022-10-31 21:39:14

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

金桔 发表于 2022-10-31 21:59:16

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

深圳江总 发表于 2022-10-31 22:19:19

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 大波大籮大食,有樣有服務,問你點頂?