dgd78 发表于 2022-10-31 19:35:22

初戀情人特色的回味feel 吹簫溫柔讓人陶醉 舌尖很長很柔軟口爆王

好耐無出來搵囡囡啦,今期老友大力推介太子初戀情人 比我,梗係要試吓掂唔掂啦,原來真係我柸茶,床上功夫仲好真好有feel,完全可以令我沉船咁滯,上房見初戀情人 真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。除衫沖涼,由上至下好細心咁沖,前後波推,仲用西毛刷磨我碌鳩,又有水中簫,充滿激情,享盡艷福,全程挑逗誘惑,好撚刺激,上床DUP骨,初戀情人 技術上次試過已經話佢係有料到的,推拿捏按都好到位,我哩D鐘意DUP骨的都會鐘意佢手法,無它嘅,DUP得舒服又爽!一路夾一路用利含大碌棍龜頭,條利好敏捷,含得超撚舒服,跟住六九吹簫,高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。首先來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,再來女上打樁,囡囡嘢嘢都坐到盡,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,見初戀情人 身型都算輕巧,叫初戀情人 抱實我條頸,黎個掛鼓喪屌佢,我企響度托住佢個股,用盡全身既力屌到佢淫聲大叫,叫到上氣唔接下氣,最後梗係玩後推到我大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷推,佢仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,真心爽,隊足一條直路,初戀情人 開埋收陰肌強橫底抗下,吱吱水聲,好有壓迫感,狂插多百幾下,爆精完場,射完攬住囡囡休息一陣至來個事後沖涼,一D都唔趕時間,沖完抹身,著衫比家用走人。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。

**** Hidden Message *****

wo188888b 发表于 2022-10-31 19:36:12

膜拜神贴,后面的请保持队形~

fcvy 发表于 2022-10-31 19:57:21

膜拜神贴,后面的请保持队形~

shuang19961008 发表于 2022-10-31 20:19:34

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

shandetr 发表于 2022-10-31 20:40:24

不错,又占了一个沙发!

深圳丁总 发表于 2022-10-31 21:01:15

哥顶的不是帖子,是寂寞!

绯闻 发表于 2022-10-31 21:27:05

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

mmsn100 发表于 2022-10-31 21:48:18

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

欣欣美女 发表于 2022-10-31 22:11:54

哥顶的不是帖子,是寂寞!

hhds88 发表于 2022-10-31 22:33:32

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 初戀情人特色的回味feel 吹簫溫柔讓人陶醉 舌尖很長很柔軟口爆王