速冻水饺 发表于 2022-11-9 19:54:42

混血兒大波妹 環保吹、水中簫、深喉、任何刺激玩意,只要你想到的, 我必定做到

半夜仲展轉反側,真係十萬個無聊,終於的起心奸去洗樓,專程去咗太子區洗樓,比我遇到一件靚女混血兒大波妹 ,混血兒大波妹 笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。忍唔住先來男上開插,混血兒大波妹 好砌得,個西又濕又窄,屌到佢呱呱叫,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,最後推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。混血兒大波妹 的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。

**** Hidden Message *****

阿海aaa 发表于 2022-11-9 19:55:30

哥顶的不是帖子,是寂寞!

gssasd 发表于 2022-11-9 20:15:41

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

dhsn521 发表于 2022-11-9 20:35:56

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

婷婷13829167081 发表于 2022-11-9 20:56:02

vipsn88 发表于 2022-11-9 21:17:43

楓葉寶寶 发表于 2022-11-9 21:38:26

果断MARK,前十有我必火!

蓝妹妹 发表于 2022-11-9 21:59:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qiusibo 发表于 2022-11-9 22:19:11

不错,又占了一个沙发!

xky1314 发表于 2022-11-9 22:40:05

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 混血兒大波妹 環保吹、水中簫、深喉、任何刺激玩意,只要你想到的, 我必定做到