xky1314 发表于 2022-11-12 21:46:34

含洋 百分百真人粉嫩一線B 千分千淫蕩真人語音 吸手真波,Q彈

樣貌身材都有酒店級數,而且服務人人讚,睇埋廣告相,即時預約,準時上樓,展開淫濺之旅,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅含洋 ,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,侍浴細心無偷懶,波推,夾腸夾到成身慾火,新鮮鮑魚磨鳩,水中簫無走雞,水聲加雪雪聲,谷到硬一硬,相當舒服,床上好好享受按摩,力度恰到好處,從膊頭到龜頭都照顧周到,爽到我細佬頭岳岳,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,上套開波,帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,含洋 屬於專業選手,再換我索性將佢抱起來插,啪啪聲相當刺激,簡直就係同我GF做一樣好有感覺,最後來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加含洋 叫床聲,十分好feel,成條鳩入到盡,小小動作已經令含洋 瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,含洋 有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。

**** Hidden Message *****

绯闻 发表于 2022-11-12 21:47:16

啥也不说了,楼主就是给力!

猴赛雷 发表于 2022-11-12 22:08:44

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

康乐 发表于 2022-11-12 22:30:51

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

深浅 发表于 2022-11-12 22:53:16

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

niaoshu2001 发表于 2022-11-12 23:13:27

果断MARK,前十有我必火!

曼妮芬 发表于 2022-11-12 23:34:04

不管你信不信,反正我是信了。

阿涛 发表于 2022-11-12 23:54:33

哥顶的不是帖子,是寂寞!

wo188888b 发表于 2022-11-13 00:16:21

果断MARK,前十有我必火!

dhsn521 发表于 2022-11-13 00:38:33

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 含洋 百分百真人粉嫩一線B 千分千淫蕩真人語音 吸手真波,Q彈