月缺花残 发表于 2022-11-14 18:53:19

同聲同氣無撈味~照顧我全身每一個需要

P.1 - 入到房, 望真啲係一位長髮順眼中囡姐姐, 再望低啲, 真係睇到火都黎埋, 係慾火個火呀!!! 於是乎我就快快趣沖下個身. 就爬上床接受佢服務啦! 本身以為佢只係sell陀地, 揼骨可能都係一般般, 點知我又低估左佢, 或者無期望就唔會失望啦。開背穴位都準, 而力水亦好足夠, 雖則未到一班馬技術<只是my feeling>, 但都有一班尾, 足夠應付一般人嘅揼骨要求級別, 我全身來來回回畀佢揼左幾次, 就落油再推, 真係老泥都畀佢刮埋出來。

P.2 - 接住落黎佢就R我屁股, 輕輕咁左R右R, 真係成身好似畀佢電親一樣。當我畀佢R到我全身鬆曬, 佢就同我推前列腺, 酸酸麻麻感覺, 手勢都唔錯嘅, 跟住佢就使出佢必殺技同我大波推, 再夾腸仔, 我本來一心就係慕名而來玩真波, 所以就叫佢瞓底, 畀我慢慢搓佢對大波, 慢慢去補鈣, 到我食飽飽啦, 靜兒一啲都唔偷懶, 伸手拎啲油過來整落佢對波隙度, 然後就好暢順咁同我再一次夾腸, 來個終極消失豐乳中, 最後結果唔洗講, 上套埋牙完事。

**** Hidden Message *****

qing谜 发表于 2022-11-14 18:54:38

膜拜神贴,后面的请保持队形~

雨露 发表于 2022-11-14 19:16:00

哥顶的不是帖子,是寂寞!

靠谱 发表于 2022-11-14 19:36:55

哥顶的不是帖子,是寂寞!

慕容公子 发表于 2022-11-14 19:57:05

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

12431 发表于 2022-11-14 20:17:50

果断MARK,前十有我必火!

cs36521 发表于 2022-11-14 20:38:01

膜拜神贴,后面的请保持队形~

54nb 发表于 2022-11-14 20:58:37

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

咖啡 发表于 2022-11-14 21:20:30

不错,又占了一个沙发!

qiusibo 发表于 2022-11-14 21:42:54

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 同聲同氣無撈味~照顧我全身每一個需要