huajiaquan 发表于 2022-11-14 18:55:01

奶茶妹真系真人真相小妹妹,乖乖聽話,肯配合,抵食

叫我做多啲運動,咁不如去太子洗吓樓,啪啪啪當做運動吧!奶茶妹Lily擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。首先女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,到中段男上主攻,插洞止痕,插到一百幾十野,我大汗淋漓,都係受唔住佢細妹既緊窄收陰,最後梗係狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。

**** Hidden Message *****

李哥123 发表于 2022-11-14 18:55:17

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

深圳约会 发表于 2022-11-14 19:16:06

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

my9449 发表于 2022-11-14 19:37:19

不错,又占了一个沙发!

imm134 发表于 2022-11-14 19:59:31

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

东莞阿伟 发表于 2022-11-14 20:21:56

啥也不说了,楼主就是给力!

小林13724491820 发表于 2022-11-14 20:42:42

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

SZ广州 发表于 2022-11-14 21:02:53

不管你信不信,反正我是信了。

suofenglove 发表于 2022-11-14 21:23:44

不管你信不信,反正我是信了。

夏天88 发表于 2022-11-14 21:44:20

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 奶茶妹真系真人真相小妹妹,乖乖聽話,肯配合,抵食