liuxiao30 发表于 2022-11-23 19:31:49

無套秘書有人奶飲又有後花園玩,特色服務值得玩

上個月同條女散咗,心情低落,靠五姑娘渡日都唔係辦法,食少包煙,上咗去深水埗搵靚女無套秘書開餐,佢算喺深水埗區數一數二靚囡,終於預約到又食到,真係即時開心晒,所以要讚吓無套秘書至得,女神無套秘書熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,之後大家互相剝衫褲,手拖手行入浴室,佢嘅波推功夫認真一流,玩夾腸仔更係至耍家,洗白白期間更同我大玩冰火七重天水中簫,令我慾火高燒,上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,上套埋牙合體,男上抽插,下下隊到入子宮咁,無套秘書比我屌到反晒白眼,流晒西水,差唔多女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,最後狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。無套秘書服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。

**** Hidden Message *****

爱桑网 发表于 2022-11-23 19:31:56

哥顶的不是帖子,是寂寞!

zh183009 发表于 2022-11-23 19:56:16

gzsn011 发表于 2022-11-23 20:16:28

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

shandetr 发表于 2022-11-23 20:37:26

不错,又占了一个沙发!

whb5685 发表于 2022-11-23 20:57:29

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

深圳丁总 发表于 2022-11-23 21:18:08

膜拜神贴,后面的请保持队形~

广深俱乐部 发表于 2022-11-23 21:42:01

xiaomei001818 发表于 2022-11-23 22:02:53

膜拜神贴,后面的请保持队形~

antony 发表于 2022-11-23 22:23:52

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 無套秘書有人奶飲又有後花園玩,特色服務值得玩