liuxiao30 发表于 2022-12-6 19:05:51

美腿達人長腿BB性感撩人,床技一流,神仙都頂唔順

搵女一定要靚之餘,波大籮大加服務就更重要,所以睇中咗佐敦長腿BB,E條女貌美如花,笑起黎好似識放電咁,白滑大波加大籮,有腰仲要風情期種,唔上都唔得,長腿BB招呼好,態度佳,偷跳梗係要搵佢啦,入房後,同我先黎熱情擁抱,36D激凸車頭燈,大開中門,勁露出南北半球, 床度吹下水,大家摸來摸去,大肆抽水,抽到我手忙腳亂,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,乾身上床,趴係度比長腿BB按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,埋牙笠袋主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,再轉第二招來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,長腿BB水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,跟住喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。長腿BB質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。

**** Hidden Message *****

淡淡123 发表于 2022-12-6 19:08:16

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

广深兰灵夕 发表于 2022-12-6 19:29:56

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jeson388 发表于 2022-12-6 19:50:28

哥顶的不是帖子,是寂寞!

SZ广州 发表于 2022-12-6 20:11:16

不管你信不信,反正我是信了。

孤心浪客 发表于 2022-12-6 20:33:32

深圳丁总 发表于 2022-12-6 20:55:03

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

ppkart 发表于 2022-12-6 21:15:37

广深莞VIP 发表于 2022-12-6 21:36:42

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

杜康 发表于 2022-12-6 21:58:07

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 美腿達人長腿BB性感撩人,床技一流,神仙都頂唔順