无语心情 发表于 2022-12-7 19:08:55

淫娃初戀情人做愛投入不敷衍,一齊high翻砌

出得來玩,錢唔係最重要,最重要係囡囡有樣有身材有服務,好似深水埗區初戀情人,係我上星期洗樓時嘅大發現,呢件囡囡係好野,有唔少熟客,經常要預約先有得食,今次終於可以一親香澤啦,女神初戀情人熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,初戀情人主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。上套埋牙合體,由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,轉招囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,仲捉實初戀情人條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。初戀情人咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。

**** Hidden Message *****

hhds88 发表于 2022-12-7 19:09:56

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

qmm520 发表于 2022-12-7 19:32:06

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

ilxd 发表于 2022-12-7 19:52:12

哥顶的不是帖子,是寂寞!

糖糖 发表于 2022-12-7 20:13:34

fuqi 发表于 2022-12-7 20:33:51

果断MARK,前十有我必火!

广深莞高端 发表于 2022-12-7 20:54:15

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小雅123 发表于 2022-12-7 21:14:16

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

hhds88 发表于 2022-12-7 21:36:11

晴儿 发表于 2022-12-7 21:56:50

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 淫娃初戀情人做愛投入不敷衍,一齊high翻砌