slmtly 发表于 2022-12-7 19:11:30

大乳牛娜娜身心靈滿足之旅,一次過滿足曬3個願望

記得之前都出過報告介紹大乳牛🌟娜娜, 點解今次再出講佢?主要想讚賞一下佢嘅服務態度,以及待客之道。
自從上次試過娜娜手骨之後,已知搵到岩嘅技師,於是定期都會搵佢按摩加搞嘢,最愛雙重享受,但唔係次次都就到雙鐘,但就算單鐘,娜娜都唔會揸流灘求其應付,反而會更用心做好時間分配,認真抵讚。
搵左娜娜之後,都會定時聚一聚,比一般囡囡見得多少少,因為主要想按背,娜娜係正骨場出身,手法正宗,很難搵到個識按而又按得好嘅囡囡,因此見多左大家交流又多左,個感覺就好似好朋友一樣,無所不談,幾舒服嘅一個交流過程。
今次搵佢可能本身比較累,竟然好快係浴室都已經俾娜娜吹吹下爆了,非常失威,之後上床休息,娜娜都好落力主動幫我再吹起,上套想來第二Q,專業態度要加分! 但我自己知自己事,第二Q今次未能應付,又唔想佢咁辛苦,於是只叫娜娜用剩下時間做按摩,於是佢就同我嚟個赤裸推背,成隻鮑魚咁坐係我背上,再好有力咁按我肩頸全身,非常舒服,力度很好,穴位精準,真係值回票價。

而一邊按時又一邊傾偈,整個過程都好自然,我會覺得係一次身心靈都有refresh的過程,傾下心事,按摩鬆弛,加埋做愛出野,一次過滿足曬3個願望,亦感受到娜娜的那份真性情,大家都彼此尊重,享受一剎那間的溫柔,就如朋友般的關係,比一般公式化的買賣交易性愛,來得更有意義!

**** Hidden Message *****

深圳刘总 发表于 2022-12-7 19:11:40

果断MARK,前十有我必火!

黄生a 发表于 2022-12-7 19:34:41

啥也不说了,楼主就是给力!

康乐 发表于 2022-12-7 19:56:01

膜拜神贴,后面的请保持队形~

slmtly 发表于 2022-12-7 20:16:48

老班长 发表于 2022-12-7 20:37:07

小韩 发表于 2022-12-7 20:58:44

不错,又占了一个沙发!

cs36521 发表于 2022-12-7 21:19:49

果断MARK,前十有我必火!

月缺花残 发表于 2022-12-7 21:40:06

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小龙哥 发表于 2022-12-7 22:02:25

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 大乳牛娜娜身心靈滿足之旅,一次過滿足曬3個願望