huajiaquan 发表于 2022-12-7 19:12:57

無套小情人含吹奶做,莞式服務一條龍,收陰夾腸; 淫蕩潮吹;環保口爆

上個月同條女散咗,心情低落,靠五姑娘渡日都唔係辦法,食少包煙,上咗去深水埗搵靚女無套小情人開餐,佢算喺深水埗區數一數二靚囡,終於預約到又食到,真係即時開心晒,所以要讚吓無套小情人至得,無套小情人熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,無套小情人主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,首先男上體位激情抽插,無套小情人好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,繼而帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,無套小情人屬於專業選手,最後梗係玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。

**** Hidden Message *****

whb5685 发表于 2022-12-7 19:16:32

膜拜神贴,后面的请保持队形~

小倩9521 发表于 2022-12-7 19:36:45

啥也不说了,楼主就是给力!

15015138369 发表于 2022-12-7 19:57:51

果断MARK,前十有我必火!

slmtly 发表于 2022-12-7 20:17:58

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

深圳莞式一条龙 发表于 2022-12-7 20:38:52

果断MARK,前十有我必火!

爱妹113 发表于 2022-12-7 20:59:45

啥也不说了,楼主就是给力!

ccuuee789 发表于 2022-12-7 21:20:34

膜拜神贴,后面的请保持队形~

LTHjia2018 发表于 2022-12-7 21:43:25

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ziyan2331400 发表于 2022-12-7 22:03:50

不管你信不信,反正我是信了。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 無套小情人含吹奶做,莞式服務一條龍,收陰夾腸; 淫蕩潮吹;環保口爆