gfmv 发表于 2022-12-12 18:48:16

小女孩 女朋友的感覺,按摩推油做nuru莞式一條龍

有好野梗係要同大家分享,上星期去太子區洗樓,食咗件好野,即時加入我的最愛清單,過程係咁嘅,太子之花小女孩 ,36D超級美乳+粉紅乳頭,彈性十足,軟熟白滑,籮友圓靚,前凸後凸,見到鳩都硬埋,手多多系咁抽水,任抽唔嬲,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,準備好;先來個女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,再換男上抽插,囡囡配合得好好,,一路啜一路吊,吊到佢呱呱淫叫,天然水不停滲出來,超有女朋友嘅感覺,最後梗係揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。

**** Hidden Message *****

qmm520 发表于 2022-12-12 18:48:19

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

wtwone 发表于 2022-12-12 19:11:51

哥顶的不是帖子,是寂寞!

2804302032 发表于 2022-12-12 19:31:52

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

大灰狼和小绵羊 发表于 2022-12-12 19:54:39

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

欣欣美女 发表于 2022-12-12 20:15:33

不错,又占了一个沙发!

shuang19961008 发表于 2022-12-12 20:36:49

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

萱萱 发表于 2022-12-12 20:57:14

果断MARK,前十有我必火!

qiusibo 发表于 2022-12-12 21:18:53

不管你信不信,反正我是信了。

淡水国际李涛 发表于 2022-12-12 21:41:31

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 小女孩 女朋友的感覺,按摩推油做nuru莞式一條龍