月缺花残 发表于 2022-12-13 18:51:43

無套小情人細細粒,乖乖聽話,嗨到中出的女朋友服務,回味

老朋友新舖開張,咁啱喺深水埗區,襯仲有時間,梗係要探吓軍情,即時上141搵出火目標,鎖定咗無套秘書就上門試菜,新女無套秘書樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,上套先來個由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,到差唔多啦,揸住我條熱狗塞入佢隻鮑魚,我雙手梗係揸住佢36D大波波啦,無套秘書仲猛烈地狂un幾分鐘,合埋眼不斷享受打樁嘅樂趣,憂怨嘅呻吟聲,享受一流,仲有反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。同無套秘書做愛真係好滿意,事後浴做足,有講有笑,服務態度好好,臨走仲好熱情,值得返食。

**** Hidden Message *****

cs36521 发表于 2022-12-13 18:52:45

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

小倩9521 发表于 2022-12-13 19:12:57

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

jige0002 发表于 2022-12-13 19:36:23

淡水皇冠 发表于 2022-12-13 19:58:13

果断MARK,前十有我必火!

shuang19961008 发表于 2022-12-13 20:18:53

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

azvip66668888 发表于 2022-12-13 20:40:10

qing谜 发表于 2022-12-13 21:00:14

不错,又占了一个沙发!

cnyunxi 发表于 2022-12-13 21:20:58

哥顶的不是帖子,是寂寞!

Axiaoma6 发表于 2022-12-13 21:41:55

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 無套小情人細細粒,乖乖聽話,嗨到中出的女朋友服務,回味