ppkart 发表于 2022-12-15 18:32:27

小女孩聽教聽話含吹奶做齊齊有,足鍾服務只收500,正

小女孩相頭合晒我眼緣,唔入閘都對唔住自己細佬。入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。小女孩沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,叫停立即幫我帶套,跟手就女上狂坐我一輪,小女孩發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,到中段男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,小女孩表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,插到咁上下來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加小女孩叫床聲,十分好feel,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,小女孩絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。

**** Hidden Message *****

小马13790418002 发表于 2022-12-15 18:32:56

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

老班长 发表于 2022-12-15 18:53:26

啥也不说了,楼主就是给力!

qq53546688 发表于 2022-12-15 19:13:50

不管你信不信,反正我是信了。

ss13175 发表于 2022-12-15 19:34:35

啥也不说了,楼主就是给力!

guimei33 发表于 2022-12-15 19:55:10

不管你信不信,反正我是信了。

yeats520 发表于 2022-12-15 20:15:56

哥顶的不是帖子,是寂寞!

莞式阿星 发表于 2022-12-15 20:36:25

不错,又占了一个沙发!

深圳蓉儿 发表于 2022-12-15 20:57:30

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

wtwone 发表于 2022-12-15 21:19:43

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 小女孩聽教聽話含吹奶做齊齊有,足鍾服務只收500,正