evasyy 发表于 2022-12-19 18:24:11

幼女駕到吹簫溫柔讓人陶醉 舌尖很長很柔軟,任你砌,任你屌, 含吹奶做樣樣精通

上得山多終遇靚女,洗樓洗到周身臭汗,唔搵件淫娃出吓火都對自己細佬唔住。幼女駕到 擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,沖涼時好細心,對手好柔軟,幫我洗鳩,波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫,舌頭靈活,比佢攪到舒服無比,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,主動攬埋我處,又奶又錫又啜,摩打脷由上而下,啜勻全身,工作室剎那間變得興高采烈,環保吹奏,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲, 吹到細佬硬晒,忍唔住先來男上體位激情抽插,幼女駕到 好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,最後抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。

**** Hidden Message *****

琴琴990 发表于 2022-12-19 18:24:36

膜拜神贴,后面的请保持队形~

麦当娜 发表于 2022-12-19 18:45:13

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

麦当娜 发表于 2022-12-19 19:06:03

不管你信不信,反正我是信了。

成日都想要 发表于 2022-12-19 19:26:51

paranoia 发表于 2022-12-19 19:47:49

xixi51 发表于 2022-12-19 20:11:33

豪门小天 发表于 2022-12-19 20:32:36

azvip66668888 发表于 2022-12-19 20:56:25

郝晓琳 发表于 2022-12-19 21:16:34

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 幼女駕到吹簫溫柔讓人陶醉 舌尖很長很柔軟,任你砌,任你屌, 含吹奶做樣樣精通