hs203 发表于 2012-10-17 19:30:27

体验常平景字号酒店桑拿JS

【寻欢地点】:常平景字号酒店
【寻欢日期】:9月23号
【订房经理】: 小靖
【服务项目】:吹添做
【技师数量】:这个真的不清楚哦
【营业时间】:我是下午些去的
【环境设备】:比较新
【寻欢花费】:498块钱
【安全指数】:90分
【总体评价】:我比较喜欢这里
【其他说明】:此处略
系屋企透左一日就按赖不住颗心,一于杀到CP,打左电话俾叮铛拨定房上到去,落左火车行出边检站,已有景字号架车系度等梗,上到车好快到酒店2F,叮铛见到我会意笑笑,跟著带我入房,我话:今日要帮我搵个风骚葛,成半个月没出来滚真系好急,叮铛话没问题,即刻睇女.
照旧第一转来左6个,都有一个OK,但我没出声,继续.
      第二转来左7个,其中有一个,报来自广东,样子唔错,特别系个屁屁,好圆,我叫佢转个圈我睇,哇!真系岩我心水,我依然没出声,继续.
   第三转来左6个,随便睇左下,叫叮铛喊出去,我正想同叮铛有野讲,佢话有野同我讲,我俾佢讲先,
佢问我有没见到第二转个309,好岩我心水,唸下叮铛真系几醒目,来左几次,佢真系有知道我中意葛是羊,
    我即刻叫叮铛整第间房在叫309过来,其实我间到佢时我都有D衝动啦,记住尤其佢个屁屁.
Part 1:先跳part舞,一边跳一边行埋过来,果眼神真系个荡妇,我条野已经快要顶唔顺了,佢拿出湿纸巾想同我清洁,我话唔塞啦,我好想你快点喊住我条野,佢对著我笑左下,自己整左点漱口水,我仲没反映过来一口咬住我小DD,哇!真系冇得顶,慢慢一口一口咁吸住,正当小弟弟享受梗,突然之间好快大口大口咁吸住,搞得我仲没反过神,俾佢咁搞我真系又辛苦有开心,佢仲拿点冰同我吹,佢间到我好象差唔多就问我要系带套啶纱就咁,我没出声,轻轻将佢葛头按去下边,佢知我意思,继续更落力咁吸,吹,亲,遇到咁样葛,我豪不犹豫全部把果D野暴塞佢口中,吸完之后,我準备起身洗手间,佢按住我话等等亲爱的,即刻拿点热水仲同我吹下,话系调养身体,即刻冲凉唔好,果刻真系让我绝对,以后我搵个女朋友会唔会咁细心!之后先去冲凉.
Part 2 :佢同我冲凉果时,我先正面同佢倾计,原来系广东妹,咁我地就用广东话啦.我间佢同我几好倾,又招呼得几好,仲有点女朋友感觉,唔捨得让她做太多服务,正系叫佢帮我洗洗,吹左下,在加埋波推,屁股推,因為我最中意就系佢个屁屁又圆又几好睇.跟著出去床上.
我叫佢可唔可以在跳舞俾我睇,佢话OK,仲话自己有条岩岩私人买葛内衣同丝袜,话去技师房拿来俾我,我唸唸,人地自己新买私人著葛唔系几好,就话算啦,下次有机会在试,佢就同我咁跳舞,跳下跳下,我见到
佢葛屁屁,真系受不了,一于要俾佢点顏色.
    即刻抱佢到床度,叫佢拿套黎,带后叫佢躺床角度,我抓住我条野,先下慢慢个放进去,刚把小弟弟放完入去,佢就轻轻葛喘气,我继续,佢居然叫起来,我话唔準叫,佢话你小弟弟放我下边好满,我唔叫唔舒服,我话咁随便你,我跟著开始用力葛插,佢叫大声葛叫,佢葛娇声让我更加兴奋,我继续用力,佢话亲爱的,快点,仲用力点,我叫佢返个身,我从后边入,我在抱著佢葛屁屁,用力一深一浅的进入,感觉有点紧,用手摸下,很都的水,我唔理咁多,我继续抱著佢屁屁象开机枪样,四外乱抽,佢淫荡娇声早已另我兴奋,我一路用力插,听到佢叫床声,我已顶唔顺了,再将佢反转身从前面来,紧紧抱住佢在插,我话我来了好吗?佢话亲爱的你用力点,我等你,在最后衝刺,我更加用力,一直插,啊啊宝贝,我来啦,佢话老公快点,用力点,哇!就这样我把所有野俾塞佢,轻轻躺佢对波上,透左下就冲凉去,冲完凉,著上衫,岩要出门,条女抱著我话老公,你下次仲来吗,我好想同你在做,我好耐没呢感觉喇,听到佢咁讲,加之佢本来就仲可以吃返,所以应承左佢,打开门叮铛就系门口等梗我,行出来在问我服务点?
我对佢讲左四个子,非常之好!跟著买单498人仔,好值得!跟著叮铛帮我安排车,我话唔塞,自己行出去吃点野,中途影著几张相,今次用葛手机,唔系太清楚,希望师兄理解,仲用希望师兄可以多加点分俾小弟以拭支持!去片啦

**** Hidden Message *****

xxxbbb 发表于 2012-10-18 05:52:07

sdfvbnmddd

ldk051 发表于 2012-10-20 00:32:17

我一定要看一下啊!

fdw 发表于 2012-10-31 10:32:57

好啊!!!!!!!!!!!!

62723502 发表于 2012-12-8 20:59:56

看看啊景字号酒店

justice 发表于 2012-12-16 14:44:23

huang123 发表于 2013-1-12 01:09:10

好帖啊好帖

billgao2006 发表于 2013-1-13 22:04:22

好的好的好的好的好的

大大西瓜 发表于 2013-1-15 01:16:36

怕什么意思?

小圆弟 发表于 2013-1-17 08:55:30

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验常平景字号酒店桑拿JS