my9449 发表于 2022-12-29 09:07:44

40E巨乳沖田杏梨,SSS級深喉環保吹/日式Nuru/莞式深喉口爆,玩得吹得又砌得

40E巨乳沖田杏梨真係好掂,玩得又吹得,日式Nuru 更加了得,一試方知正,預約好時間,一相見眼前一亮,樣貌美豔,笑容淫淫地好鬼迷人,
唔單止個樣夠索,身材仲要高挑得嚟纖薄,纖薄得嚟仲有前有後,實在係難得一見嘅惹火尤物!吹左陣水就手拖手沖涼先,
豐滿挺拔嘅雪白美乳呼之欲出,侍浴好得,細心幫我從頭洗落到腳,興奮到用支野頂住佢對美乳
梗係享受埋水中吹奏,頂唔順抹乾身上水床享受,日式Nuru,採用高級Nuru gel,一流嘅用品,非次等貨色可以媲美,上身對美乳波濤洶湧呼之欲出,由上身推到下身,巨乳磨身夾腸股推,個樣姣到入骨,如狼似虎,正到不得了!
跟手做足前戲,吹、含、奶、啜、條脷進攻我兩粒提子,摩打脷差唔多錫暈我全身,撩得我痕痕咁好能興奮,
鑽菊花,鑽到慾火攻心淫聲係咁呻吟,feel好鬼正,環保吹,深喉打轉,SSS級高級吹功,望住你黎吹啜蛋瀨袋,多次攻擊下,
吹到好似食雪條咁,真係爽到我欲仙欲醉,轉69吹奏一番,好撚爽!爽到忍唔住即時披甲上陣,直搗黃龍,瘋狂淫叫不特止,仲咬緊牙關肉緊到爆,
勁砌特砌,大玩數個體位,愈砌愈多淫水,挑逗性爆燈,巨乳沖田杏梨回以衰衰嘅叫聲,好鬼銷魂,抵唔住叫聲,
瘋狂勁插幾十嘢,莞式深喉口爆盡情爆發精華素,登上極樂嘅頂峰,非常滿足!

**** Hidden Message *****

阿豹 发表于 2022-12-29 09:10:24

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dorgel 发表于 2022-12-29 09:33:31

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

小钱 发表于 2022-12-29 09:53:44

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

AxiaomaB 发表于 2022-12-29 10:14:31

膜拜神贴,后面的请保持队形~

微信xmm9888 发表于 2022-12-29 10:37:35

果断MARK,前十有我必火!

深圳莞式桑拿 发表于 2022-12-29 11:00:54

haomen009 发表于 2022-12-29 11:22:40

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

dzbz 发表于 2022-12-29 11:43:24

不错,又占了一个沙发!

淡水55667 发表于 2022-12-29 12:04:12

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 40E巨乳沖田杏梨,SSS級深喉環保吹/日式Nuru/莞式深喉口爆,玩得吹得又砌得