hackerstudy 发表于 2022-12-30 09:35:28

抖音BB 莞式一條龍服務,任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫 服務有保证

從來都唔會番桌囡囡,但今次搵完太子抖音BB 就好唔同,仲好似有啲沉船感覺,唔通真係因為佢嘅樣貌身材同服務都特別出眾?上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,抖音BB 一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,係沖涼房比抖音BB 逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,抖音BB 水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,乾身上床,趴係度比抖音BB 按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,跟手漫遊到我典床典蓆,上套吸啜進攻细佬,舒服到我打冷震,埋牙笠袋男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,再轉第二招女上狂坐我一輪,抖音BB 發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,再來玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。

**** Hidden Message *****

糖糖 发表于 2022-12-30 09:39:22

不错,又占了一个沙发!

沧海听潮 发表于 2022-12-30 10:00:07

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

石湾1236 发表于 2022-12-30 10:20:24

哥顶的不是帖子,是寂寞!

丽都休闲会所 发表于 2022-12-30 10:40:37

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

丝路明珠 发表于 2022-12-30 11:01:14

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

hhds88 发表于 2022-12-30 11:24:12

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

小倩9521 发表于 2022-12-30 11:46:32

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小马13790418002 发表于 2022-12-30 12:06:36

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿德 发表于 2022-12-30 12:31:30

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 抖音BB 莞式一條龍服務,任砌任吹任爆任屌, 免送事后箫 服務有保证