无语心情 发表于 2022-12-31 17:52:02

香香公主 服務投入,口技出色,一流服務包你回轉頭

女朋友同班舊朋友喺太子打牌,我又唔係好識,唯有失陪去四圍行吓啦,心諗佢地有排打,而且各自歸家,不如去洗吓樓,睇吓有無寶尋先,搵個囡囡降吓火,約巨乳美女香香公主 ,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,寬衣解帶去浴室戲水,36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,喺床上慢慢嘆,香香公主 熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,即時女上打樁,囡囡嘢嘢都坐到盡,我high到抬起佢M字腳一路奶住佢對腳一路插,見香香公主 身型都算輕巧,叫香香公主 抱實我條頸,黎個掛鼓喪屌佢,我企響度托住佢個股,用盡全身既力屌到佢淫聲大叫,叫到上氣唔接下氣,轉番男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,最後轉身對住塊鏡;企喺香香公主 後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。香香公主 服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。

**** Hidden Message *****

wjx79979 发表于 2022-12-31 17:52:55

啥也不说了,楼主就是给力!

淡水阿辉 发表于 2022-12-31 18:12:59

啥也不说了,楼主就是给力!

钱总 发表于 2022-12-31 18:34:20

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

13600263500小雪 发表于 2022-12-31 18:54:50

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

曼妮芬 发表于 2022-12-31 19:14:52

不错,又占了一个沙发!

小爽 发表于 2022-12-31 19:36:21

不错,又占了一个沙发!

老莞式海选 发表于 2022-12-31 19:56:24

哥顶的不是帖子,是寂寞!

阿星13113298741 发表于 2022-12-31 20:17:18

不错,又占了一个沙发!

sk19880221 发表于 2022-12-31 20:42:42

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 香香公主 服務投入,口技出色,一流服務包你回轉頭