gssasd 发表于 2023-1-5 18:46:03

女朋友後生靚女 36D巨乳波霸,激情水中蕭, 冰火兩重天 環保吹奏落深喉

俗語話有食唔食,罪大惡極,前兩日接到ORDER去佐敦裝寬頻,原來係女朋友嘅工作室,見囡囡樣子都幾好,而且笑容滿面好靚囡,安裝完我仲教埋佢點用潻,女朋友唔知有心定無意,比我眼睛食晒冰淇淋,咁索嘅囡囡,佢問我裝到成身汗,不如沖番個靚涼先,順便溝通吓喎,咁就順便食咗佢啦,女朋友笑容甜美,身材正到爆,擁有36D大波,皮膚白滑嫩幼,有氣質,把聲又嬌嗲,冧到我暈晒大浪,女朋友主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。上套先來個女上搖得好落力,女朋友激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,轉個正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,仲轉身對住塊鏡;企喺女朋友後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,無幾耐就插到噴精,事後仲一齊沖涼,有講有笑,最後比埋家用加貼士就走人,臨走仲有goodbye kiss。女朋友好似女朋友咁,想唔番食都幾難。

**** Hidden Message *****

niaoshu2001 发表于 2023-1-5 18:46:43

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

深圳刘总 发表于 2023-1-5 19:09:17

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dengxin 发表于 2023-1-5 19:29:48

azvip66668888 发表于 2023-1-5 19:50:19

膜拜神贴,后面的请保持队形~

淡淡123 发表于 2023-1-5 20:10:45

豪门陈冠希 发表于 2023-1-5 20:32:44

不管你信不信,反正我是信了。

丘总 发表于 2023-1-5 20:53:26

哥顶的不是帖子,是寂寞!

qiusibo 发表于 2023-1-5 21:13:49

不错,又占了一个沙发!

klxqlqw 发表于 2023-1-5 21:34:08

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 女朋友後生靚女 36D巨乳波霸,激情水中蕭, 冰火兩重天 環保吹奏落深喉