slmtly 发表于 2023-1-9 18:36:08

長腿瑜珈韓國金喜善激凸身材,高挑Model,越食越過隱

今日放假又冇地方去、上4網睇下附近有冇靚女開工、新年前想響番個年炮、見倒深水埗金滿樓新囡長腿瑜珈韓國金喜善、對波34D咁大、真係上去會一會佢先得、大波妹一向都係我既至愛、先打電話去約定。上到去囡囡對波真係大到呢、34D真波、囡囡樣子吾錯好baby face、身材都ok、原來囡囡係遼國妹、吾怪得個樣鬼鬼地、囡囡又Honey前Honey後,真係攪到我暈晒大浪!

囡囡主動幫我除衫,放好衫後又纏綿一番, 到我幫囡囡除衫, 大家玉帛相見, 渣下佢對波堅挺好渣手, 細粒lin仲係Pink,啜兩啖囡囡High到叫左, 再手拖手一齊入去沖涼。囡囡侍浴好細心, 一路沖一路錫晒全身,對淫眼望住我,大波夾腸仔真係好堅、波大成條肉腸包住黎chock,之後又水中簫,簫功好彭湃,感到佢個鯉魚咀有股吸力,真係點忍呀!

佢停囡囡起身攞毛巾,我從後攬住錫佢耳珠,雙佢手從後揸波,手指捽兩粒Lin Lin,條肉腸頂住佢Pat Pat,慢慢磨佢股溝,佢Pat Pat好翹好挺,比佢條股罅夾住好爽,磨磨吓插咗入大腿中間,捽到佢好High發出呻吟聲, 已經感到佢妹妹西水長流,跟住我一隻手揸波, 另一隻手捽蟹,佢已經比我攪到佢腳軟。之後到囡囡服侍我開始挑情,囡囡由頭錫到落腳,奶lin啜蛋蛋,再吹左一陣簫、獨龍鑽中鑽,之後忍吾住。

上套囡囡主動女上,睇住囡囡對奶fing上 fing落一路un,騎功都十分勁,妹妹隧道短又窄又多水,插得好舒服,再轉姿勢狗仔式,插入去爽到冇朋友,囡囡趷起pat pat 配合我插佢插到啪啪聲,囡囡呻吟聲美妙,囡囡亦都high到任我舞,最後男上,插到囡囡咬晒唇好Enjoy咁,佢用雙腿好肉緊咁夾住我條腰呻吟聲越黎越大聲,睇黎佢已經到達高潮,最後衝刺強插幾十吓後派彩,仲有事後浴,長腿瑜珈韓國金喜善一定會返食,實在太好玩!

**** Hidden Message *****

dylanok 发表于 2023-1-9 18:38:01

不管你信不信,反正我是信了。

黄生a 发表于 2023-1-9 19:02:19

膜拜神贴,后面的请保持队形~

一头雾水 发表于 2023-1-9 19:23:13

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

蓝妹妹 发表于 2023-1-9 19:43:57

果断MARK,前十有我必火!

雪花雨 发表于 2023-1-9 20:04:12

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wtwone 发表于 2023-1-9 20:25:00

ks8822 发表于 2023-1-9 20:46:37

沧海听潮 发表于 2023-1-9 21:07:03

dzbz 发表于 2023-1-9 21:31:08

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 長腿瑜珈韓國金喜善激凸身材,高挑Model,越食越過隱