huajiaquan 发表于 2023-1-11 18:48:20

中俄混血Angel屌完前面屌後花園,含吹奶做,莞式服務冠軍級

一年之計在於春,靠政府打救,水都無啖好食啦!日做夜做,放咗工即時撲去太子搵囡囡出吓火好過啦,中俄混血Angel擁有36D大導彈,樣貌甜美可愛中帶點銷魂,火辣性感誘人,波濤洶湧無比吸引,全身白雪雪嘅皮膚,成個女朋友咁,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,喺床上慢慢嘆,中俄混血Angel熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,拿拿臨轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,之後中俄混血Angel騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,最後推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。中俄混血Angel唔單止睇得,床上功夫亦好了得,得閒要再享受吓先得。

**** Hidden Message *****

zzww068 发表于 2023-1-11 18:50:09

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

shuang19961008 发表于 2023-1-11 19:11:15

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

王总8 发表于 2023-1-11 19:31:58

jjpan 发表于 2023-1-11 19:54:25

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

麦当娜 发表于 2023-1-11 20:15:25

不错,又占了一个沙发!

八妹俱乐部 发表于 2023-1-11 20:36:25

膜拜神贴,后面的请保持队形~

高阳 发表于 2023-1-11 20:57:14

小林13724491820 发表于 2023-1-11 21:18:16

膜拜神贴,后面的请保持队形~

cs36521 发表于 2023-1-11 21:39:19

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 中俄混血Angel屌完前面屌後花園,含吹奶做,莞式服務冠軍級