冰冷的板凳 发表于 2023-1-12 18:17:59

廟細燈籠大 世界波可可#童顏巨乳#環保口爆

大概描述:

樣貌: 85分,童顏巨乳feel,
身材: 90分,走肥幼腰大波波有34E,大波玩夾腸真係超正
服務:95分,態度一撚流,任勞任怨,好好服務

世界盃期間屌世界波可可,入房後,大家問候下,除咗衫,咪就唔客氣囉,搓下對世界波先,好大!
入浴室,前後bm細心再加夾腸,水蕉吹到雪雪聲,好驚俾佢玩完!
出去上床玩,由我上身錫到腹部,佢對大奶不經意地hi我嘅前胸好好feel,忍唔住慢慢溫柔地用手搓,越搓我條J就越硬,玩完毒龍鑽即刻叫佢吹,環保深喉,唔心急慢慢吹,慢簫出細貨,冇齒感,奶得細佬都幾舒服,好彩真係冇俾佢吹爆!
帶套,女上,揸住佢對世界波,佢慢慢搖到我向上隊,男上我嘅節奏開始加速,不斷地加速X,用狗仔佢啲叫床聲越嚟越急速之下,就抽出環保口爆派貨,完成之後傾吓偈,沖身夠鐘就俾家用,下次再玩大波可以返食。

**** Hidden Message *****

13600263500小雪 发表于 2023-1-12 18:19:59

不错,又占了一个沙发!

bbyy0668 发表于 2023-1-12 18:40:02

不管你信不信,反正我是信了。

雨露 发表于 2023-1-12 19:00:07

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

明仔 发表于 2023-1-12 19:20:14

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

mmsn100 发表于 2023-1-12 19:41:55

不管你信不信,反正我是信了。

wo525212wo 发表于 2023-1-12 20:07:20

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

皇家国际 发表于 2023-1-12 20:29:01

膜拜神贴,后面的请保持队形~

婷婷 发表于 2023-1-12 20:49:35

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

12431 发表于 2023-1-12 21:13:14

不错,又占了一个沙发!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 廟細燈籠大 世界波可可#童顏巨乳#環保口爆