gfmv 发表于 2023-1-14 19:54:52

靚囡有波有籮有服務,態度投入,值得一試,回味!

小弟係做開安裝寬頻嘅師傅仔,好多時都會去上水區開工,有時都會上到啲囡囡嘅場裝wifi,睇見囡囡著得咁少衫行來行去,血氣方剛嘅我,真係佛都有心呀。
今次終於搵咗心儀嘅莉莉一洩心頭慾火。上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引。

入房閂門後,同莉莉一邊傾一邊除衫,手多多互動抽水,熱身之後一齊手施手去沖涼房洗白白,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好彩我忍得住,抹身返上床,一輪吹奏,扯晒旗即上套進攻,先來個傳教士式男上衝刺,莉莉個西咁緊窄,插落去真係嗨到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再轉第二招女上狂坐我一輪,莉莉發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,最後一程後抽,從後揸住對波狂屌,屌到呀呀聲,再用力壓落去,由上篤到入一入,拉起雙手插插插,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,

事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送埋goodbye kiss。莉莉咁好服務,花式多又唔摧鐘,下次再來爽多鑊至得。

**** Hidden Message *****

2465079750 发表于 2023-1-14 19:57:14

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

布兰妮 发表于 2023-1-14 20:17:17

膜拜神贴,后面的请保持队形~

皇家国际 发表于 2023-1-14 20:37:33

不错,又占了一个沙发!

香水有毒 发表于 2023-1-14 20:57:35

啥也不说了,楼主就是给力!

tianheileniu 发表于 2023-1-14 21:00:21

请问请问请问请问

小林521 发表于 2023-1-14 21:22:39

啥也不说了,楼主就是给力!

寶寶_jaina 发表于 2023-1-14 21:44:36

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

whb5685 发表于 2023-1-14 22:05:52

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

阿杰 发表于 2023-1-14 22:26:05

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 靚囡有波有籮有服務,態度投入,值得一試,回味!