slmtly 发表于 2023-1-15 14:50:42

太子新到女神明日花深喉再深喉,服務實至名歸

囡囡叫明日花,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D巨乳睇到人賞心悅目,笑容滿面,明日花熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,沖涼功夫真係好細心,對手好柔咁幫我洗,波推+夾腸,一啖含撚實水中簫,唇舌異常靈活,舒服無比咪睇佢個斯斯文文,床上表現好瘋狂,漫遊認真同投入,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,準備好;先來個眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,繼而帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,明日花屬於專業選手,再變招來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加明日花叫床聲,十分好feel,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。

**** Hidden Message *****

fff000 发表于 2023-1-15 14:51:12

果断MARK,前十有我必火!

成日都想要 发表于 2023-1-15 15:12:36

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小林13724491820 发表于 2023-1-15 15:33:48

膜拜神贴,后面的请保持队形~

x314577985 发表于 2023-1-15 15:53:48

地址WAP哪里

吴总990 发表于 2023-1-15 15:54:09

不管你信不信,反正我是信了。

cs36521 发表于 2023-1-15 16:14:54

哥顶的不是帖子,是寂寞!

小夏15814288781 发表于 2023-1-15 16:35:11

不管你信不信,反正我是信了。

cxie137126 发表于 2023-1-15 16:55:17

膜拜神贴,后面的请保持队形~

布兰妮 发表于 2023-1-15 17:17:13

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 太子新到女神明日花深喉再深喉,服務實至名歸