uranas 发表于 2023-1-17 19:18:50

世界波🌟可可粉B又窄又濕,龍舟掛鼓+港式口爆正到無朋友~

同女朋友冷戰,走去屌西解決性需要,即刻booking 世界波🌟可可開門一見,樣貌甜美,靚女一名~
全場最後生,青春無敵,皮膚白滑,身材有腰有羅,曲線完美~著緊身sexy戰衣,大粉靚波呼之欲出,實在引死人~
見到都令人想入非非;世界波🌟可可對住我笑口淫淫~
個樣姣到出汁,性感十足,好有sexy taste~~
大家傾兩句計,主動攬實我偷桃撈月~~搞我慾火高燒,細佬一柱擎天,邊傾計邊幫我除衫~~
好夠熱情好有FEEL,攬攬錫錫拖住我手仔去沖涼~~侍浴招呼殷勤用心仔細,好俾心細心幫我從頭洗落到腳~~
一路沖洗一路用粉紅大波波推BM,水中簫真係舒服得黎又夠刺激~~~
幫我洗到好乾淨出去,好俾心機幫我穴位按摩~~開背有力有功架,手勢好掂,指準力夠~
慢慢按摩埋全身要緊位,推油推淋巴又通穴位~~~~推肩推背推腰,好用心去爲我推鬆全身~~
疲勞盡消大聲叫好,感覺爽到爆棚~~~到我對佢上下其手,撩桃園地帶,爽到佢低吟高叫淫水都濕曬~
轉身還擊,前奏好夠投入,過程極之豪放,漫遊到底食旦+奶袋~~環保毒龍+環保吞曬成碌,用淫眼望住我吹得津津有味,成個奏樂大師咁~
佢吹簫好鬼正,下下自動波深喉,深淺快慢,真係吹到雪雪聲~少D定力都要派彩,吹到碌野係佢喉嚨不斷膨脹,拿拿聲叫停就地正法~
上套埋牙屌
插粉B,真係超好好屌,不斷換花式~推車屌到西水長流,粉B又窄又濕,玩埋龍舟掛鼓,雙方好有feel,佢愈叫愈大聲~~屌到最後瘋狂激情港式口爆,好鬼正

**** Hidden Message *****

LTHjia2018 发表于 2023-1-17 19:20:05

哥顶的不是帖子,是寂寞!

evasyy 发表于 2023-1-17 19:46:22

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

dorgel 发表于 2023-1-17 20:07:29

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

高强 发表于 2023-1-17 20:28:06

香水有毒 发表于 2023-1-17 20:52:47

哥顶的不是帖子,是寂寞!

爱妹113 发表于 2023-1-17 21:14:20

不管你信不信,反正我是信了。

slmtly 发表于 2023-1-17 21:35:00

不管你信不信,反正我是信了。

高强 发表于 2023-1-17 21:59:32

不错,又占了一个沙发!

糖糖 发表于 2023-1-17 22:19:43

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 世界波🌟可可粉B又窄又濕,龍舟掛鼓+港式口爆正到無朋友~