paranoia 发表于 2023-2-12 11:03:53

SM黑絲誘惑服務多元化,含吹奶後花園口爆樣樣有

首選係佐敦嘅SM黑絲誘惑 ,賣相靚靚身材豐滿,合晒我胃口,一於直闖囡囡工作室,執番一Q至得,女神SM黑絲誘惑 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!番上床,細佬越來越有反應,SM黑絲誘惑 好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。忍唔住先來騎上來喪搖猛騎,36D豪乳上下左右搖擺,西水長流,表情豐富,繼而玩男上女下,一隊插到盡,屌到SM黑絲誘惑 七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,最後階段玩推車仔,經我狂轟猛炸十分鐘,老二俾佢妹妹强烈吸啜,勁有壓迫感覺,瘋狂抽插美穴,囡囡叫晒床,條腰係咁扭動,頂唔撚順啦,插多百幾吓,成身出汗至派彩射爆囡囡。最後比埋家用加貼士,到宜家仲回味緊。

**** Hidden Message *****

gogogo_a1 发表于 2023-2-12 11:04:08

啥也不说了,楼主就是给力!

svip161616 发表于 2023-2-12 11:24:14

果断MARK,前十有我必火!

xinjiao 发表于 2023-2-12 11:44:40

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

宏大123 发表于 2023-2-12 12:08:41

深浅 发表于 2023-2-12 12:32:01

不错,又占了一个沙发!

深圳丁总 发表于 2023-2-12 12:53:44

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

yeye201688 发表于 2023-2-12 13:17:14

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

杜康 发表于 2023-2-12 13:37:23

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

szsn0755sn 发表于 2023-2-12 13:57:56

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: SM黑絲誘惑服務多元化,含吹奶後花園口爆樣樣有