cnyunxi 发表于 2023-2-12 11:04:41

无套小精灵百分百貨真價實,任你砌,任你屌, 含吹奶做樣樣精通

今次就去咗佐敦區搵食,比我遇見无套小精灵,真人幾靚女吓架,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,上套即黎女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,到中段男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,无套小精灵表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,最尾狗仔式狂推,搓住對大波波,好有AV片feel,插到啪啪啪,囡囡叫床叫到聲都沙埋,真係淫蕩,睇住自己碌野出出入入,瘋狂推到爆精為止,在床休息一會,先做埋事後浴,无套小精灵咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

**** Hidden Message *****

jeson388 发表于 2023-2-12 11:11:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

高阳 发表于 2023-2-12 11:33:13

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

淡水55667 发表于 2023-2-12 11:53:53

膜拜神贴,后面的请保持队形~

paranoia 发表于 2023-2-12 12:15:40

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

xinjiao 发表于 2023-2-12 12:35:54

黄生a 发表于 2023-2-12 12:55:55

果断MARK,前十有我必火!

阿华 发表于 2023-2-12 13:17:48

不管你信不信,反正我是信了。

msyy2018 发表于 2023-2-12 13:38:09

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

svip161616 发表于 2023-2-12 13:58:41

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 无套小精灵百分百貨真價實,任你砌,任你屌, 含吹奶做樣樣精通